Despre Deutsch Alternativ

Folosim metode creative și tehnologie modernă în predarea limbii germane și dorim să vă molipsim cu spiritul german al eficienței, într-o epocă a globalizării

Ideea înființării centrului s-a născut din dorința de a veni în întâmpinarea interesului din ce în ce mai mare al oamenilor din Municipiul Alba Iulia de a învăța limba germană. Centrul Deutsch Alternativ dorește să ofere excelență didactică în predarea limbii germane, într-un mod atractiv și rapid, pentru a-i determina pe adulți să nu se simtă stingheri în procesul de învățare a unei limbi străine noi, iar pe copii să îi convingă că pot avea parte și de ședințe de curs distractive, dar eficiente.

De ce Deutsch Alternativ?

În ultima perioadă, oamenii își doresc din ce în ce mai mult să beneficieze de un serviciu educativ de calitate, în care lui sau copilului să i se urmărească evoluția, să fie testat și să fie tratat individual.

Z

Expertiză profesională

Trainerii noștri au experiență didactică, iar sesiunile de training sunt plăcute și motivante.

Z

Dovedim flexibilitate

Programa de studiu este adaptată conform nevoilor concrete ale cursanților, precum și a ritmului de asimilare a noilor cunoștințe.

Z

Lecția inițială de evaluare și suportul de curs sunt oferite GRATUIT.

Z

Oferim posibilitatea plătirii cursurilor în rate, fără costuri suplimentare.

Învățarea limbii germane este acum accesibilă oricărei vârste, indiferent de formarea profesională, într-o manieră rapidă, eficientă și plăcută.

Cei care vor urma cursurile Deutsch Alternativ se pot aștepta la conversații captivante, pentru a prinde avânt, curaj și fluență în folosirea limbii germane în activități banale, din viața de zi cu zi precum și temeinice, prin vocabularul de specialitate al domeniul lor de activitate.

TESTIMONIALE

Ce spun studenții noștrii

Cursurile cu doamna Petriana sunt o adevărată plăcere. Este o persoană foarte răbdătoare, înțelegătoare și tot timpul deschisă la orice propunere din partea noastră (a cursanților). Mediul la curs este foarte plăcut. Ne oferă tot ceea ce avem nevoie pentru a putea învăța rapid, dar cu plăcere limba germană. Dacă nu mi-ar fi fost prezentată această limbă așa de frumos, aș fi crezut că este o limbă urâtă și grea, dar datorită doamnei Petriana am văzut că, de fapt, limba germană este chiar foarte frumoasă.

Marta

Nivel A2

Deutsch Alternativ este ceea ce m-a ajutat să îmi păstrez legătura cu limba germană. Credeam că am să pierd contactul cu aceasta la începutul liceului când am aflat că a două limbă străină învățată la profilul meu este franceza. Însă, doamna profesoară Petriana Rusu m-a ajutat nu numai să nu uit ceea ce învățasem, ci și să evoluez. Experiența mea la Deutsch Alternativ este una foarte bună, informațiile sunt predate clar, sunt procesate și exersate pe baza mai multor culegeri și manuale. Mă simt bine în timpul meditațiilor și mă bucur să fac parte dintr-un program educativ și plăcut.

Raluca

Nivel A2

Vă așteptăm în clubul celor care #iubescgermana!

Studiul limbii, cu ajutorul multimedia, facilitează atât predarea, cât şi înțelegerea culturii germane. Iar într-o eră digitalizată nu am putea să nu vă punem la dispoziție mijloace diversificate pentru a învăța germana într-un mod rapid și plăcut, indiferent de vârstă.

Contact